Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Quality Time voor ouder & kind

#qualitytime #elkaarbeterbegrijpen #samenweg #avontuur #friesland #waddenzee

Op een leuke, ontspannen actieve manier samen aan de slag, waardoor je weer even echt tijd hebt voor elkaar! Of elkaar (weer) leert begrijpen en logische stappen worden genomen en compromis ontstaan. Kortom een waardevolle investering voor jou en je gezin!
Het programma is eventueel uit te bereiden met bijvoorbeeld een excursie op ’t wad, suppen, zeehondentour, motorboot tour door de binnenwateren van Friesland, zeevissen, workshop kitesurfen, paardrijden, creatief bezig zijn, een dagje naar Vlieland of Terschelling, enz, enz. Niets is ons te gek.

Deze workshop wordt aangeboden in een 1 of meerdaagse training. Met vooral ook veel ontspanning en avontuur aan ’t wad. Het dagschema wordt aangepast op jullie wensen. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

1 daagse workshop

Op zoek naar jullie eigen “schatten” en tips & trucs voor “slim” communiceren met elkaar. incl. materialen en uitgebreide lunch € 125,00 voor ouder & kind.

Voorbeeld Weekend arrangement

2 daagse workshop (1e dag Schatgravers expeditie en 2e dag slim communiceren, beiden), incl. 1 overnachting op basis van logies (2 persoons kamer), 1x ontbijt, 2x lunch & 1x diner (drankjes tijdens de workshops worden verzorgd, drankjes tijdens het diner zijn excl.) kosten:  € 395,00 voor 2 personen. Dit arrangement is naar wens aan te passen en uit te bereiden met een excursie of een activiteit.

Nieuw! Zomer 2020
DURVEN & ZO coaching EXPEDITIE

In de maanden juli en augustus op huttentocht met je kind! In combinatie met workshops overnachten in een fantastische berghut op 2477 m. Op avontuur in de bergen, dat is nog eens quality time. Ik vertel je er graag meer over. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang.

 

 

 


Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl