Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Coaching
Als coach ben ik geen therapeut! Ik ga niet graven naar de oorzaak van een situatie, problemen of gedrag.  Ik kijk juist naar: “hoe nu verder.” En dat kan alleen vanuit jezelf. Samen gaan we op zoek naar een oplossing op een manier die bij “JOU” past, zodat je weer lekker in je vel komt.

Omdat ik intens geniet van mijn werk, mijn  leven en van alles wat daaruit voortkomt, maakt dat ik anderen op natuurlijke wijze kan inspireren tot groei & verdieping.

Mocht je niet langs kunnen komen, geen probleem. Ook ONLINE kan ik je helpen!

 

 

  

#1   Hulpvraag

Via het contactformulier op deze website kun je de gegevens en de hulpvraag alvast aangeven. Naar aanleiding van deze gegevens neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

#2  Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek vindt de eerste uitwisseling van informatie plaats en is ruimte om eventuele vragen te stellen. Dit kennismakingsgesprek is telefonisch.

#3  Vervolgtraject

Coaching is gericht op dat je zelf je eigen kwaliteiten en mogelijkheden ontdekt en deze leert in te zetten in situaties die voor jou moeilijk zijn.  Ik maak hierbij gebruik van verschillende mogelijkheden, zoals gesprekstechnieken, spelvormen, creatieve werkvormen en zet verscheidene methodieken in, passend bij de hulpvraag.

Hoe vaak?

Het “coachtraject” is afhankelijk van de hulpvraag en hoe het geleerde in de praktijk wordt gebracht.

Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl

>