Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Coaching met hond
“Rebel” als co-coach.

Rebel is een echt (knuffel)maatje, ze heeft geen oordeel en accepteert je gewoon zoals je bent. Ze is lief, zachtaardig, speels en eigenwijs. Ze heeft een intuïtief karakter en voelt emoties, stemming en situaties op een unieke manier aan. Rebel is een Basset Fauve de Bretagne teefje. Ze werkt graag voor en met je. Zij heeft een zacht karakter, is gevoelig, een enorme knuffel en kan soms wat overmoedig zijn. Rebel heeft meerdere waardevolle kwaliteiten; enerzijds bezit zij een heerlijke werkdrive en is ze fanatiek in haar werk. Anderzijds is zij gesteld op rust en komt ze graag bij je in de buurt liggen.

Rebel zit op dit moment middenin in de hondenpuberteit dus haar brein is in ‘verbouwing’. Ze is precies goed zoals ze is, net zoals jij precies goed bent zoals je bent!
Door samen met Rebel te spelen en werken, voel je de waarde van gedragsregels. Je leert hoe je grenzen kunt stellen en herkennen van het gedrag van jezelf. Net als jij, kan ze steeds nieuwe dingen leren. Het is niet zo moeilijk om van Rebel te gaan houden zelfs als, of misschien wel doordat, ze niet perfect alles doet wat jij wil.

Samen zijn wij een gecertificeerd team AAI (Animal Assisted Interventions)
Rebel is officieel een gecertificeerd Pets4Care* therapiehond.  

Waarom een hond inzetten?

Honden zijn eerlijk en oprecht. Ze hebben geen verborgen agenda’s. Een hond nodigt automatische uit tot contact. Soms kan het spannend zijn om direct met een volwassene te werken, terwijl het via een hond vanzelf gaat. Honden zijn in staat om gedrag te spiegelen. Ze geven inzicht in patronen en gedrag. Ook helpt een hond om te laten oefenen met nieuw gedrag.

Het werken met honden is ervaringsgericht en zorgt voor speelsheid, vrolijkheid, levendigheid en luchtigheid. Rebel heeft vele talenten en die wil ze graag met je delen, daarom alvast een dikke “High five” van Rebel.

* Pets4Care leidt op om op een verantwoorde en veilige manier volgens Europese normen “Rebel” in te zetten om hulp, ondersteuning en begeleiding te bieden. Belangrijk om te vermelden is dat wij als team zijn opgeleid om hulp te bieden vanuit eigenheid en niet vanuit training.
Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl

>