Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Informatie voor jou
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

 

Kinderen 5-12 jaar

Misschien gaat het even niet zo lekker met je op dit moment. Het kan zijn dat je je boos, verdrietig of bang voelt. Of dat het op school of thuis even niet zo lekker loopt. Samen kunnen we er aan gaan werken dat het weer goed met je gaat.
Voorbeelden waarbij ik kan helpen:

  • je bent onzeker of je hebt last van faalangst
  • je hebt problemen met leren, je hebt moeite met concentreren
  • je wordt gepest of je pest anderen
  • je slaapt slecht
  • je hebt last van angsten, verdriet, buikpijn of hoofdpijn
  • je bent verdrietig of boos, je voelt je niet begrepen
  • je bent stil of je voelt je alleen
  • je vindt het moeilijk om vrienden of vriendinnen te maken!

misschien heb je iets ingrijpends meegemaakt waardoor je niet zo lekker in je vel zit enz, enz…… er zijn zo nog 1001 redenen dat het even niet zo gaat, als dat je graag zou willen……. Ik wil je daar graag bij helpen.

Jongeren 12 jaar en ouder

In de puberteit verandert er veel. Je lijf verandert, je verandert van school, je hormonen zijn van slag, je bent op zoek naar wie je bent en hoe je je staande kunt houden in een groep. Het is dan ook helemaal niet vreemd als het dan even niet zo lekker met je gaat. Ook op school kun je vast lopen omdat het met leren even tegen zit. Soms kun je daarbij vast lopen in je gedrag en/of emoties. Ik wil je graag helpen om weer in balans te komen. Door samen te denken in oplossingen en gebruik te maken van je eigen talenten en mogelijkheden leer ik je zelf oplossingen te vinden zodat je weer je eigen pad kan vervolgen. Dit geeft je zelfvertrouwen en maakt je sterk en weerbaar. Samen gaan we aan de slag met verschillende technieken en methodes die passen bij  “JOUW” situatie.


 

Ouders

Juist ook als volwassene kunt bij mij terecht. Als ouder wil je graag dat het goed gaat met je kind. Je doet er alles aan zodat je kind gelukkig door het leven kan. Daarom kan het frustrerend zijn en een machteloos gevoel geven als dit niet lukt zoals je graag zou willen. Hiermee doe je jezelf als ouder beslist te kort en ook dat heeft weer uitwerking op je gezin. Doorbreek die neerwaartse cirkel, zet de eerste stap en informeer vrijblijvend naar waarmee ik jou/jullie kan helpen.

Professionals

Als professional zou je graag extra aandacht geven aan leerlingen/coachees, maar je hebt vaak veel leerlingen in de klas waardoor het helaas niet altijd lukt om voldoende tijd vrij maken om individueel extra hulp te bieden. Ook in deze situatie kun je mijn hulp inschakelen.

Tevens verzorg ik thema-avonden op zowel basisscholen als op scholen in het voortgezet onderwijs, om leerlingen, ouders en teamleden tips & trucs te bieden bij diverse hulpvragen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.


 

Vraag gerust!

Het is best lastig om hulp te vragen bij een probleem, maar voor alles is een oplossing. Dus is het altijd de moeite waard om op zoek te gaan naar die oplossing. Je zal zien dat je uiteindelijk weer lekker in je vel komt!
Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl

>