Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Reviews




Reviews Kids Power


 

 

Jurre is bij Durven & Zo Coaching gekomen om zichzelf weerbaarder te maken voor het uitdagen en plagen op school. Het was geweldig om te zien dat Jurre na 4 lessen aanzienlijk steviger in zijn schoenen stond en zich met meer zelfvertrouwen opstelde, waardoor hij zich meer durfde te uiten. Dit heeft als gevolg dat hij nu met plezier naar school en met regelmaat afspreekt met vriendjes. In zijn eindverslagje heeft juf hem hiervoor een groot compliment gegeven. Het mooiste van alles is, dat hij het helemaal zelf heeft gedaan.

De trotse ouders van Jurre.

 

 

Ik heb bij “Kids Power” geleerd dat ik niet meteen boos hoef te worden als iets niet meteen lukt. Kinderen in mijn klas willen weer met mij spelen.

Jens

 

 

Met een pittige groep 7-8 de “Kids Power” training ingezet. Meer begrip en respect voor elkaar maakte dat wij het schooljaar met een erg leuk schoolkamp hebben afgesloten. Dank je wel voor je leuke, leerzame lessen.

Marco, leerkracht groep 8

Reviews Puber Power


 

 

Eerst dacht ik nee hè, maar omdat mijn ouders dit voor mij willen doe ik het maar. Maar ik vond de “Puber Power” training erg cool en ik heb er heel veel van geleerd.

Mirthe

Reviews Ik leer leren


 

 

Mijn motivatie om naar school te gaan en om te leren was ver te zoeken. Het enige dat ik belangrijk vond was om in de pauzes naar de Jumbo te gaan. Maar nu ik ontdekt heb welke manier van leren bij mij past, vind ik leren nog steeds niet leuk, maar lukt het mij wel om goede cijfers te halen. En is het mij gelukt om bij mijn vrienden in de klas te blijven. En daar ben ik best trots op.

Noor

Reviews Slim communiceren met je kind


 

 

Zo moeilijk om de grip op je band met je kind te verliezen en niet meer te weten hoe je een fijne sfeer in huis kan creëren. Dat iedereen in het gezin op zijn tenen moet lopen vanwege mega pubergedrag. Je tot tranen toe verlangt naar toen je kind nog een schattige kleuter was…….
Dat dat in 1 dag zomaar zou kunnen veranderen had ik nooit durven dromen. Maar de workshop “weerbaar communiceren met je puber” heeft beslist voor een ommekeer gezorgd. Er is wederzijds begrip en de sfeer in huis is weer gezellig. We genieten nu met volle teugen van elkaar en kijken met het gezin zelfs uit naar de zomervakantie.

Isa en moeder Ingrid

Reviews Coaching


 

 

Mandy heeft mijn zoon ontzettend goed geholpen tijdens moeilijke periodes op de middelbare school. Daardoor heeft hij het goed vol kunnen houden en met trots zijn diploma gehaald. Ze gebruikt duidelijke methodes en had goed aansluiting bij hem en zijn belevingswereld.

Moeder van Stijn

 

 

Wat fijn dat Mandy ook oog heeft voor de ouders!
Ze heeft mij als ouder geholpen met duidelijke uitleg over problematiek en eventuele oplossingen, zowel voor mijzelf als met ondersteuning voor mijn zoon.
Door haar warme persoonlijkheid en respectvolle benadering waren het fijne gesprekken!

Anja




Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl

>