Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Blog


Zo ga ik het doen!

Hoe nu verder in deze moeilijke tijd? Een vraag die ons allemaal bezig houdt.

Jong, oud, mensen die extra zorg nodig hebben, het bedrijfsleven, instellingen, enz, enz.
Kortom de hele maatschappij. En dus zeker  ook jouw gezin!

Elke dag opnieuw wordt er verzocht om meer aandacht voor elkaar………

Maar hoe doe je dat als je zelf niet weet hoe nu verder?
Een mooi begin om daarin richting te kunnen geven is zoveel mogelijk ouders op de hoogte brengen van de mogelijkheid om heel eenvoudig vanuit je luie stoel een begin te kunnen maken met hoe het nu verder moet met jou als persoon of jullie als gezin, is het aanbieden van een online workshop “KOMPASVINDER” had ik mij zo bedacht.
Begonnen met het online aanbieden van schatgravers, nu ook de verdieping in met inzetten van het KOMPASVINDERSPEL speciaal voor moeders.
Waarom moeders? Om de eenvoudige reden dat het in de meeste gevallen de moeders zijn die zich afvragen: “Hoe doen andere moeders dit?”
Het antwoord is heel eenvoudig: “DIE ANDERE MOEDERS DOEN OOK MAAR WAT!”

7 aanmeldingen van stoere moeders die hun eigen kompas uit willen zetten. Hoe gaaf! Allemaal nieuwsgierig naar deze online uitdaging, de uitnodigingen voor een ZOOM sessie verstuurd en tips voor handige materialen binnen handbereik te hebben gedeeld, zijn wij er klaar voor.
We gaan  aan de slag met de koers en vizierkaarten met hier en daar een luchtige expeditie kaart erdoorheen. De  oe’s en aa’s waren niet van de lucht.
Ieder op hun eigen wijze inzichten vergaren die verheldering brengen in deze zware tijd. Voor zichzelf of voor hun gezin.

De sessie afsluitend met de meest mooie, hartverwarmende reacties samengevat met in het VIZIER: “ZO GA IK HET DOEN” en de “INSPIRATIE” van deze workshop als KOERS. Mooier had ik het mij niet kunnen bedenken. Dank je wel lieve deelnemers: VOLLE KRACHT VOORUIT!

Mandy       


Deel dit bericht:


Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl