Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Slim communiceren met je kind

#elkaarbegrijpen #betercommuniceren #ouderkind

Weet dat je niet de enige bent die het lastig vindt om met je (puberend) kind om te gaan. Gelukkig zijn we zelf ook allemaal wel eens lastig geweest….. en daarom is het handig om de gebruiksaanwijzing van het kind zijn in deze tijd, binnen handbereik te hebben. In deze workshop wil ik je graag meer inzicht geven in het denken en doen van je kind anno nu. En leer je op een slimme manier communiceren.

De workshops

Zijn gepland op zaterdagen en in overleg in de schoolvakanties. Er kan zowel in groepjes als individueel worden aangemeld. De dag duurt van 9.30 uur – 15.00 uur. Mocht je zelf een groepje samen willen stellen dan kan dat natuurlijk ook. We gaan zowel mentaal als fysiek aan de slag. De workshops zijn intensief en direct toepasbaar in de praktijk. Je zal dan ook meteen het verschil ervaren. Deze trainingen zijn beslist een cadeautje voor  jezelf en je gezin. Deze dag is geheel verzorgd, inclusief luxe lunch.

 

  • De workshop “weerbaar communiceren met je puber” heeft beslist voor een ommekeer gezorgd. Er is wederzijds begrip en de sfeer in huis is weer gezellig. We genieten nu met volle teugen van elkaar en kijken met het gezin zelfs uit naar de zomervakantie. Isa en moeder Ingrid
 
Prijs:
€ 75,-


Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl