Ook ONLINE
    info@durvenenzo.nl                06-15959467                't Kompas   Grote Kerkstraat 31, Harlingen
Ook ONLINE
   

Expeditie brugklas
De zomer masterclass “Expeditie Brugklas” is bedoeld voor kinderen van groep 7 en 8 die het spannend vinden om de stap naar de middelbare school te maken, problemen ervaren in het contact met andere kinderen, gepest zijn of worden of tegen andere onzekerheden aanlopen.

Om te voorkomen dat deze kinderen een valse start maken in het voortgezet onderwijs, worden zij in de zomervakantie twee hele dagen getraind in het opkomen voor zichzelf, het omgaan met anderen, de nieuwe manier van les krijgen en met huiswerk omgaan.

Hiervoor is voor de zomervakantie gekozen, omdat er juist dan sprake is van een overgangssituatie. In een dergelijke situatie zijn kinderen het meest gevoelig voor verandering.

Deze cursus is ontwikkeld vanuit de RIAGG en maakt gebruik van elementen uit de gedragstherapeutische behandelingen van Ringnose en Nijenhuis aangevuld met elementen uit de Goldsteinmethode en rationele emotieve therapie. Uit dit geheel is een cognitieve gedragstraining ontstaan. De combinatie met de “Ik leer leren” methodiek, maakt deze training compleet.

De cursus omvat:

  • Een kennismakingsgesprek
  • Een ouderbijeenkomst
  • Tweedaagse masterclass
  • Afsluitend gesprek
  • Terugkommiddag

Vanwege het succes in voorgaande jaren, bieden wij deelname aan in
Groep 1: dinsdag 17 juli en woensdag 18 juli
Groep 2: donderdag 19 juli en vrijdag 20 juli

We starten elke dag om 9.30 uur en de dag duurt tot 16.00 uur.
In de middagpauzes is er een zomerspektakel picknick.
 Het enige wat je mee hoeft te nemen is heel veel goede zin en iets van jezelf waar jij dol op bent.

De kosten voor deelname: € 160 p.p. inclusief materialen, lekkers, drinken, uitgebreide lunch, avontuur met coachhond Rebel, een tastbare blijvende herinnering en 2 leuke, leerzame dagen!

Inschrijven


Mandy Braet
Coaching bij opgroeien & opvoeden
 
 
T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl

>