info@durvenenzo.nl                06-15959467                Stationsweg 2, Harlingen
Eerstvolgende Training
   

Quality Time voor ouder & kind

#qualitytime #elkaarbeterbegrijpen #samenweg #avontuur #friesland #waddenzee

Op een leuke, ontspannen actieve manier samen aan de slag, waardoor je weer even echt tijd hebt voor elkaar! Of elkaar (weer) leert begrijpen en logische stappen worden genomen en compromis ontstaan. Kortom een waardevolle investering voor jou en je gezin!

Het programma is eventueel uit te bereiden met bijvoorbeeld een excursie op ’t wad, suppen, zeehondentour, motorboot tour door de binnenwateren van Friesland, zeevissen, workshop kitesurfen, paardrijden, creatief bezig zijn, een dagje naar Vlieland of Terschelling, enz, enz. Niets is ons te gek.
Deze workshop wordt aangeboden in een meerdaagse training. Met vooral ook veel ontspanning en avontuur aan ’t wad. Het dagschema wordt aangepast op jullie wensen. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Voorbeeld weekend arrangement

2 daagse workshop (1e dag Schatgravers expeditie en 2e dag weerbaar communiceren), incl. 1 overnachting op basis van
logies (2 persoons kamer), 1x ontbijt, 2x lunch & 1x diner (drankjes tijdens de workshops worden verzorgd, drankjes tijdens het diner zijn excl.)
kosten:  € 395,00 voor 2 personen.
Dit arrangement is naar wens aan te passen en uit te bereiden met een excursie of een activiteit.

Nieuw! Zomer 2020
DURVEN & ZO coaching on tour

In de maanden juli en augustus op huttentocht met je kind! In combinatie met workshops overnachten in een fantastische berghut op 2477 m. Op avontuur in de bergen, dat is nog eens quality time. Ik vertel je er graag meer over. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang.

12
okt
19
okt
 


Mandy Braet
coach voor jongeren
& ouders
gecertificeerd trainer

T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl