info@durvenenzo.nl                06-15959467                Stationsweg 2, Harlingen
Eerstvolgende Training
   

NIEUW! voor jou als ouder/verzorger
 

#Parent Power

  • Zou je zelf ook graag willen ervaren wat “Puber Power” voor je kind kan betekenen
  • Verlang je naar een Power boost voor jezelf
  • wens je dat je je kind weerbaarder kan maken
  • zou je zelf ook in balans willen zijn

Dan is dit je kans! In deze 1 daagse training ervaar je zelf wat deze training kan betekenen en het is gegarandeerd een cadeautje voor alle leeftijden.

 

tekening-vliegtuigje

 

#Weerbaar communiceren met je puber

Weet dat je niet de enige bent die het lastig vindt om met een puberend kind om te gaan.  Gelukkig zijn we zelf ook allemaal puber geweest….. en daarom is het handig om de gebruiksaanwijzing van het puber zijn in 2019 binnen handbereik te hebben. In deze 1 daagse training wil ik je graag meer inzicht geven in het denken en doen van je puber anno nu. En leer je op een slimme manier communiceren met je puber en met anderen. De reacties zijn steeds opnieuw dat deze training een verrijking is voor jezelf maar zeer zeker ook voor je kind!

 

tekening-bekerDe training

De trainingen worden Individueel of in een groepje gegeven. Mocht je zelf een groepje samen willen stellen dan kan dat natuurlijk ook. We gaan zowel mentaal als fysiek aan de slag. De trainingen zijn intensief en geloof me, je ervaringen zijn direct toepasbaar in de praktijk en je zal meteen het verschil ervaren. Deze trainingen zijn beslist een cadeautje voor  jezelf en je gezin. Deze dag is geheel verzorgd en inclusief uitgebreide lunch.

boterkaas

 

 

Werkwijze

Zowel de #Parent Power als de #Weerbaar communiceren met je puber training bestaat uit een workshop van 1 hele dag van 9.30 uur – 16.30 uur. Deze dag is in overleg bespreekbaar.
De trainingen zijn inclusief lesmateriaal en luxe lunch.

tekening-abc

memo - meld je aan


Mandy Braet
coach voor jongeren
& ouders
gecertificeerd trainer

T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl

>