NIEUW! voor jou als ouder/verzorger
 

#Parent Power

  • Zou je zelf ook graag willen ervaren wat “Puber Power” voor je kind kan betekenen
  • Verlang je naar een Power boost voor jezelf
  • wens je dat je je kind weerbaarder kan maken
  • zou je zelf ook wel in balans willen zijn

Dan is dit je kans! In 3 sessies ervaar je zelf wat deze training kan betekenen en is gegarandeerd een cadeautje voor alle leeftijden.

 

tekening-vliegtuigje

 

#Weerbaar communiceren met je puber

Weet dat je niet de enige bent die het lastig vindt om met een puberend kind om te gaan.  Gelukkig zijn we zelf ook allemaal puber geweest….. en daarom is het handig om de gebruiksaanwijzing van het puber zijn in 2018 binnen handbereik te hebben. In 3 sessies wil ik je graag meer inzicht geven in het denken en doen van je puber anno nu. De reacties zijn steeds opnieuw dat deze training een verrijking is voor jezelf maar zeer zeker ook voor je kind!

tekening-beker

 De cursus

De trainingen worden Individueel of in een groepje gegeven. Mocht je zelf een groepje samen willen stellen dan kan dat natuurlijk ook. We gaan zowel mentaal als fysiek aan de slag. De trainingen zijn intensief en geloof me, meteen vanaf de 1e sessie zijn je ervaringen toepasbaar in de praktijk en zal je meteen het verschil ervaren. Deze trainingen zijn beslist een cadeautje voor  jezelf en je gezin.

boterkaas

 

 

Werkwijze

tekening-abcZowel de #Parent Power als de #Weerbaar communiceren met je puber training bestaat uit 3 sessies van 1,5 uur en kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven. De dag en het tijdstip kan in overleg worden besproken.

De trainingen zijn inclusief lesmateriaal.

 

 

 

memo - meld je aan

Mandy Braet
Jongerencoach
Trainer "Gelukskoffer"
Trainer “Ik leer leren”
Trainer “Rots en Water”
“Goldstein” sociaal vaardigheidstrainer
“Goldstein” Agressie regulatie trainer

T: 06-15959467
E: info@durvenenzo.nl
W: www.durvenenzo.nl
>